VLOT GENEZEN MET EEN MINIMUM
AAN LITTEKENS…

0475 87 24 23 0475 87 24 23

Wondzorg met de nieuwste technieken

Woundcare - wondzorgHet verzorgen van wonden vraagt ervaring en vakkennis om te zorgen voor een optimale heling met minimale littekens. Woundcare biedt u deze verzorging en helpt niet enkel het acuut probleem maar controleert of er eventueel onderliggende oorzaken zouden zijn aan het slecht helen van wonden of ontstekingen. Wij zorgen voor optimale wondzorg en komen graag langs aan huis regio Letterhoutem.

Moderne technieken

Het helen van wonden wordt hoe langer hoe minder gerealiseerd met de klassieke technieken. Stilaan gaat men gebruik maken van vacuümtherapie, lichttherapie, … Maar uiteraard speelt ook het gebruik van de nieuwste materialen een belangrijke rol. Zo zijn er inmiddels al heel wat wondverbanden die heling bevorderen.

Wondcontrole

Als thuisverplegingsdienst is het onze taak om wonden optimaal te verzorgen en te controleren op eventuele infecties of problemen. Roodheid, zwelling, koorts ,… kunnen allemaal tekenen zijn dat een ontsteking op til is of al serieus gevorderd is en daarom is een strikte opvolging zeer belangrijk. Vragen of dringend hulp nodig bij uw wondzorg regio Letterhoutem? Bel of mail dan vrijblijvend! Ook voor algemene Thuisverpleging kunt u steeds bij ons terecht. Check onze facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze thuisverplegingsdienst.